Werk jij de komende tijd noodgedwongen vanuit huis? Dan verdien je een fijne werkplek!

De SplendorFlex coworking beschikt over 12 super fijne werkplekken maar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om het aantal werkplekken te halveren zodat er voldoende ruimte tussen alle aanwezigen is. De overige 6 werkplekken maken we beschikbaar voor thuiswerkers in de omgeving van Nijmegen!  Dus zit je momenteel te werken aan de keukentafel, aan een te hoog of te laag bureau, en op een stoel waarvan je met de dag meer rugklachten krijgt? Bel ons dan op 085-0600778  of mail [email protected] en we komen je een van onze fijne werkplekken bezorgen!

De SplendorFlex werkplekken

De werkplekken die wij aanbieden zijn standaard voorzien van ergonomisch en elektrisch hoog-laag (zit/sta) bureau. Deze bureaus hebben een fijne werkbreedte van 160cm en komen met een super-comfortabele en ergonomisch verantwoorde bureaustoel, plus een stekkerblok om al je opladers aan te hangen. Deze werkplek heeft een nieuwwaarde van ruim 1200 euro en is nu voor een zeer voordelig tarief bij ons te huur. Zie https://www.splendorflex.nl/ 

Gratis thuisbezorgd

We komen de set zelfs bij je langs brengen in Nijmegen en omgeving, hoe goed is dat? Houden we lekker 1,5 meter afstand en doen we er meteen een gezellig plantje bij. Je kunt de complete werkplek, losse zit- stabureau of fijne bureaustoel al vanaf 1 week huren!

Toch liever een fijne flexplek buiten de deur?

Wanneer je over een aantal weken/maanden hopelijk weer buiten de deur mag werken ben je altijd van harte welkom bij de flexwerkplekken van de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat. Inclusief gebruik van vergaderruimtes, je eigen postadres aan de Sint Annastraat, koffie/thee, supersnel internet en natuurlijk de fijne werkplek die je de afgelopen week zelf thuis hebt mogen ervaren.  

Bijzondere tijden vragen  om bijzondere initiatieven. Help je ons deze crisis door?


Tot snel bij Splendorflex!
Tel 0850-600778
[email protected] 


ps. Je bent momenteel trouwens ook al welkom bij de Splendorflex coworking, voor een 1-, 2-daags of fulltime abonnement, alleen het aantal werkplekken hebben we beperkt om de afstand tot elkaar te maximaliseren.  Het is hier heerlijk rustig werken!

0 comment(s)