Virtual Receptionist

5/5

Met de telefoonservice van Splendor is jouw bedrijf altijd goed bereikbaar! Ook als je in een afspraak zit of een dag vrij bent.

Hoe werkt het?

Je ontvangt een nieuw Voip (bijv. +85)  nummer of schakel een bestaand nummer door naar onze receptioniste die professioneel en namens jou de telefoon opneemt.

Samen delen we de inkomende gesprekken op tot 5 type gesprekken die een eigen opvolgmethode kunnen hebben. Hierin gaan we verder dan alleen de telefoon aannemen. Laat ons de veelgestelde vragen direct afhandelen en kies om bestaande klanten bijvoorbeeld direct door te verbinden naar jou of een collega. Converteer een gesprek naar een emailscript om bestellingen, leads en garantiemelding in behandeling te nemen. 

Telefoonservice

Frontdesk
50
Maand
  • Ontvang een +085 telefoonnummer of schakel een nummer door
  • Selecteer de bereikbaarheid (beschikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)
  • Twee terugbelpogingen bij een gemiste oproep
  • Belverslag per email
  • Selecteer tot 5 type gesprekken
  • Kies een type gesprek om direct door te verbinden
  • Laat ons een type gesprek direct afhandelen (bijv. FAQ)
  • Converteer een type gesprek naar een emailscript
  • Slechts 2 maanden opzegtermijn

Veel gestelde vragen

De Splendor telefoonservice is beschikbaar voor alle ondernemers zowel in de Splendorfabriek als daarbuiten. De service biedt vooral een uitkomst voor zzp’ers en kleine zelfstandige.  

Dat kan. We zullen je Voip nummer hiervoor moeten verhuizen naar onze software. Een alternatieve oplossing is om je bestaande nummer door te sturen naar je nieuwe nummer dat inbegrepen is bij onze service.

We bieden de optie om altijd een belverslag per mail te ontvangen van gesprekken die wij in ontvangst hebben genomen. 

We proberen het gros van de inkomende belletjes te classificeren in 5 type gesprekken. Per type gesprek kan je aangeven welke actie er uitgevoerd dient te worden.  Voorbeelden van gesprekstype zijn: bestaande klanten, leads, bestellingen, klachten, spam, ongewenste belletjes of vrienden en bekende. 

Sommige inkomende gesprekken zijn handiger om te converteren naar een emailgesprek. Met een emailscript (template) verzamelen wij gewenste gegevens die jij op voorhand aangeeft en sturen dit naar jou door. 

Bel ons op 085-0600778 en we helpen je graag verder.