Yoga in de Splendorfabriek Nijmegen.

De Splendorfabriek is een bruisend terrein in hartje Nijmegen met ruim 80 verschillende bedrijven waaronder ook yogastudio De Yogaplaats. Ook ondernemers in de fabriek kunnen gebruik maken van De Yogaplaats! Neem deel aan een ochtend les voordat je werkdag start of sluit de dag of met een yogales.

“Sinds januari 2019 kunnen jullie genieten van yoga in de Splendorfabriek bij De Yogaplaats.

Elke doordeweekse dag vind je bij De Yogaplaats diverse soorten yoga. Ben je op zoek naar een wat rustigere vorm, dan nodigen we je graag uit bij de Yin yoga. Zoek je wat meer pit en houd je van fysieke kracht en workout, dan is de dynamische Hatha-yoga wellicht iets voor jou.

Ons team bestaat uit 4 bevlogen docenten die klaar staan om jullie te enthousiasmeren voor het gezond maken én houden van onze fysieke en mentale gesteldheid middels yogahoudingen.

Op onze website www.de-yogaplaats.nl vind je meer informatie over onze docenten en natuurlijk het rooster. Op dit moment zijn er bij de lessen op maandagochtend en woensdagavond de meeste plekken vrij. Behalve bij De Yogaplaats worden er ook online lessen aangeboden.

Wees welkom om eens langs te komen voor een proefles. Hiervoor dien je je wel even aan te melden van te voren.

Heb je als bedrijf een specifieke vraag, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden.”

Marcel – De Yogaplaats