24/7 toegang met jouw Full Access pas

Een fijne plek om te werken in hartje Nijmegen. je bedrijf te vestigen. gefocused aan de slag te gaan. ontspannen te werken. klanten te ontvangen. productieve uren te maken. te sparren met collega ondernemers.

Ondernemen is soms onvoorspelbaar, waardoor een flexwerkplek of vergaderruimte de ene dag meer gewenst is dan de andere. Daarom bieden wij een Full Access pas aan waarmee je i.c.m. losse Strippenkaarten direct toegang hebt tot onze flexwerkplekken en vergaderruimtes.

Ideaal dus voor de flexibele agenda! 

Aanbod Full Access pas

Maand

Jaar

10% voordeliger!

Full Access BASIS

Member

€40,-

Prijs per maand. 

Full Access PLUS

Member

€80,-

Prijs per maand. 

Full Access BASIS

Member

€36,-

Prijs per maand. 

Full Access PLUS

Member

€72,-

Prijs per maand. 

Deze ondernemers maken al gebruik van de werkplekken:

Review Splendorflex Cowork

"Sinds 1 maart 2020 werk ik hier een aantal uren in de week. Helemaal top. Een fijne plek. Het voelt voor mij al als een thuis, maar nog meer dan dat. Wil je het ook ervaren? Pak deze uitnodiging aan zou ik zeggen!"
Anton Janssen ⭐⭐⭐⭐⭐
Trainer Coach

Vraag een rondleiding of proefdag aan!

FAQ

Graag zelfs! We zijn er namelijk van overtuigd dat je enthousiast zult zijn. Neem contact met ons op om een proefdagje in te plannen.

We zijn een flex concept en hanteren daarom een korte opzegtermijn van slechts 2 maanden bij maandelijkse memberships. 

Kies voor een jaarcontract en ontvang 10% korting op het maandbedrag! 

De strippenkaarten hebben een geldigheid van 1 jaar.

Het basis lidmaatschap en de strippenkaarten zijn als privé persoon te gebruiken en bevatten geen postadres.

Alle andere lidmaatschappen zijn alleen als bedrijf, stichting of vereniging af te nemen. Dit kan ook prima je werkgever zijn overigens.

De getoonde prijzen zijn exclusief btw. 

Nadat je het contactformulier onderaan de pagina hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact op en nodigen we je uit voor een bezichtiging of proefdag. 

Het contract wordt via de mail verzonden en na ondertekenen ontvang je de sleutels van de fabriek! Tijdens de eerste werkdag openen we een account en leggen uit hoe je een werkplek/vergaderruimte kunt reserveren via de app

Ja, dat is mogelijk! Neem contact met ons op om de opties en korting te bespreken.

Veel werkplekken aan de zit-sta bureaus zijn voorzien van een of twee 24 inch monitoren die je vanzelfsprekend mag gebruiken.

Ja, dat is mogelijk. Je beschikt dan over een eigen bureau waarvan je het gebruik onderling verdeeld. Slechts één onderneming is officieel lid en ontvangt de factuur. 

De Splendorfabriek beschikt over voldoende overdekte fietsparkeerplaatsen. Toch met de auto? Parkeer dan kosteloos op de Thijmstraat of Groenestraat. De Gorterplaats is vrijwel altijd vol.

Onze vergaderruimtes zijn eenvoudig te reserveren via onze app. Afhankelijk van je lidmaatschap kun je de ruimtes een aantal uur per maand GRATIS reserveren. Gebruik  je meer uren dan worden deze de volgende maand in rekening gebracht tegen een laag intern tarief.  Je kunt onze vergaderruimtes ook reserveren als je geen lid bent, zie Splendorflex vergaderlocatie Nijmegen.

Nee we vragen geen borg om lid te worden. Aan het begin van de maand ontvang je een factuur voor het lidmaatschap van die betreffende maand.

Je ontvangt je eigen sleutel voor de Coworkingspace waarmee je vrije toegang hebt tot de ruimtes! Zo ben je niet afhankelijk van kantoortijden en kan jij je werkweek flexibel inplannen. 

Strippenkaart gebruikers kunnen een werkplek per dagdeel reserveren. (ochtend 9.00 – 13.00 uur, middag 13.00 – 17.00 uur, avond 17.00 -21.00 uur).

Kies voor Splendorflex als je een prettige en rustige werkomgeving zoekt om productief te werken tussen andere gemotiveerde ondernemers. Daarnaast zijn er geregeld leuke eventjes en wordt er iedere dag fanatiek tafeltennis gespeeld door de leden. 

Wij zijn echter geen coworkspace die jou begeleidt in het ondernemen. 

Onze cowork richt zich op ervaren ondernemers en professionals uit regio Nijmegen. Maar ook starters vinden met veel enthousiasme en motivatie hun weg naar de Splendorfabriek! 

Nog niet overtuigd? Breng dan een bezoek om met eigen ogen te zien hoe het werken bij Splendorflex er aan toe gaat.