Plan jouw zakelijke bijeenkomst op onze unieke locatie!

1. Maatwerk

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het organiseren van een grotere bijeenkomst. Daarom nemen wij graag jouw zorgen uit handen en helpen we tot in detail met het organiseren van jouw workshop, heidag, training of brainstormsessie.

Splendorflex Nijmegen

2. Centrale ligging in Nijmegen

De Splendorfabriek ligt in hartje Nijmegen aan de St. Annastraat. Binnen 5 minuten ben je vanaf het Centraal Station met de bus bij de fabriek. Ook zijn er genoeg fietsparkeergelegenheden op ons terrein en is parkeren op de Groenestraat en Thijmstraat nog altijd kosteloos! 

3. Inspirerende ruimtes

De Splendorfabriek is een voormalige gloeilampenfabriek. Tegenwoordig is het gebouw omgetoverd tot bedrijfsverzamelgebouw met inspirerende ruimtes die het karakter van de oude fabriek weerspiegelen. 

Stuur ons je bericht!

Veel gestelde vragen (FAQ)

Controleer de beschikbaarheid van onze vergaderruimtes via deze link: Boeking Agenda Splendorflex

Zodra je bovenstaand aanvraagformulier invult om een vergaderruimte te reserveren wordt je doorverwezen naar de bestelpagina met catering mogelijkheden. We werken samen met De Kantine van Biarro Alto waardoor je van heerlijke verse en rijkelijk belegde broodjes, gebak of warme nacho’s kunt genieten tijdens jouw meeting!

In dat geval maken we een account aan met daarbij een app waarmee je eenvoudig zelf online boekingen kunt plaatsen. Het gebruik van de faciliteiten zal maandelijks na afloop gefactureerd worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om speciale afspraken of een raamovereenkomst te maken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Na reservering ontvang je van ons een bevestiging met duidelijk omschrijving en uitleg. Ook staan we voor je klaar om je te ontvangen en naar de vergaderruimtes te begeleiden.

De vergaderruimtes hebben allen een uurtarief en een dagdeeltarief. Je vindt ze in deze prijslijst.

Je kunt de vergaderruimtes dagelijks reserveren van 8.00 tot 22.00 uur.

Neem contact met ons op om je vraag te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken op 0850600778 of per mail op info@splendorflex.nl

Splendorflex Vergaderruimte Nijmegen

Splendorflex is een bijzondere vergaderlocatie in Nijmegen. In de ruim 100 jaar oude gloeilampenfabriek vind je inspirerende vergaderruimtes voor 2 tot 50 personen. Ook voor een kleine vergaderruimte kun je dus bij ons terecht! De historie van de fabriek is overal zichtbaar maar de vergaderruimtes zijn strak en modern afgewerkt en van van alle moderne gemakken voorzien.

Dus zoek je een vergaderlocatie in de omgeving van Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De Splendorfabriek is gelegen in Nijmegen aan de Sint Annastraat dichtbij het Radboud Ziekenhuis, de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De fabriek beschikt over eigen parkeerplaatsen en is ook per fiets en met het openbaar vervoer goed te bereiken. In onze fabriek vind je ook de Kantine van Biarro Alto, voor een heerlijke lunch of borrel! 

Naast vergaderruimtes biedt Splendorflex ook de mooiste werkplekkenvirtual offices en flex kantoorruimtes van Nijmegen!