Op dinsdag 6 oktober organiseert netwerkclub Ondernemers in Bedrijf de bijeenkomst; Train je Groeimindset in Splendorflex. Leden en geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Train je groeimindset

Hoe kun je obstakels overwinnen en succesvol zijn in wat je echt graag wilt? Doorgrond je eigen mindset en maak krachtige nieuwe denkpatronen aan.

Zit er meer in jou dan je laat zien?

De kans is groot dat je veelal onbewust onderneemt omdat jij in je rol als ondernemer ook altijd je eigen onbewuste denk- en gedragspatronen met je meeneemt. En soms zijn ze gewoon niet meer erg handig of slim! 

Staat groei op jouw agenda? Dan is het een goed idee om dit event ook vast in je agenda te zetten. Naast je persoonlijke groei, groeit ook je netwerk tijdens deze bijeenkomst. Leer andere ondernemers beter kennen en vergroot je netwerk!

Over Anita Poth

Anita Poth werkt als Integraal Vitaliteitscoach (Getreal Training & Coaching) en NLP Trainer. Daarnaast is ze gediplomeerd Personal trainer en Leefstijlcoach. Anita traint en begeleidt jou door gebruik te maken van fysieke en mentale trainingstechnieken met een persoonlijke aanpak en beleving. Wat het JOU gaat opleveren staat centraal. Transformatie, eigenwaarde, welzijn, de positieve mindset en jouw levensgeluk staan centraal zodat je jouw persoonlijke en professionele leven en jouw samenwerking en communicatie met anderen met meer plezier en energie kunt benaderen, waardoor je succesvoller en gelukkiger zult zijn. Je kunt het beste uit jezelf halen, elke dag. Obstakels worden mogelijkheden, problemen worden kansen.

Programma

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit unieke event en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op 6 oktober 2020 in Nijmegen!

Over Ondernemers in Bedrijf

Ondernemen is een avontuur. Het heft in eigen hand nemen. Wij geloven in ondernemerschap. Daarom bieden we handvatten om jou én je onderneming te laten groeien door middel van events, workshops en een grote groep gelijkgestemden.

We vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Jij bent vaak het hart van je onderneming of je bent een belangrijke speler in het spel. Dus waarom zou je het aangename niet met het nuttige combineren? Onze events vinden (bijna) altijd plaats bij onze leden zelf. Zo krijgen de leden de kans om te laten zien waarom zij met hart en ziel ondernemen en heb jij een leuke avond! De avonden zijn altijd gecombineerd met een netwerkelement, bijvoorbeeld in de vorm van een netwerkspel, een seminar, een gezamenlijke activiteit of een goede borrel. Zo houden we het leuk én effectief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *