Waar de wereld van ondernemen snel verandert en flexibiliteit belangrijker is dan ooit, biedt ons flexwerkconcept in de oude Splendorfabriek uitkomst. Wij bieden een levendige en inspirerende werkomgeving waar ondernemers, start-ups en bedrijven op flexibele basis een kantoor, werkplek of vergaderruimte huren. Benieuwd hoe zo’n dag in de Splendorfabriek eruit ziet? Lees dan verder!

Kantoorkamer huren Nijmegen Splendorflex

Levendige Co-work Community

Met meer dan 70 leden die gebruikmaken van onze flexwerkplekken, kantoren en vergaderruimtes, vind je bij ons een grote verscheidenheid aan expertises en professionals. Van ICT-ers tot grafisch ontwerpers en architecten, allerlei soorten ondernemers vinden hun weg naar de Splendorfabriek. En waar zij bij een normaal bedrijfsgebouw in hun eigen kantoor intrek zouden nemen en spontane ontmoetingen wellicht vooral in de wandelgangen gebeurt, doen wij bij Splendorflex iets anders.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een binding met andere leden en flexwerkers voor een fijne en inspirerende werksfeer zorgt. Daarom faciliteren & organiseren wij allerlei soorten events, waarbij leden elkaar beter kunnen leren kennen. Denk aan netwerkborrels, tafeltennistoernooien of andere inspirerende workshops. Maar dat community gevoel zit hem ook juist in de kleine dingen. Een gesprekje bij de koffiehoek, een potje darten, de dagelijkse lunch, of de Boekenplank waar leden interessante boeken over ondernemerschap, motivatie, of focus kunnen lenen. Stuk voor stuk zijn het momenten die de werkdag nét even wat leuker maken! Vooral door zelfstandig ondernemers wordt het gezien een kans om mensen uit diverse werkgebieden als collega’s te beschouwen.

Full service is ook écht Full service!

Bij Splendorflex zijn de koffiezetapparaten altijd gevuld, regelen wij alles qua kantoorinrichting, verzorgen wij de schoonmaak. Zo bieden wij niet alleen een losse ruimte aan, maar juist ook alle faciliteiten en ondersteuning die je nodig hebt voor een succesvolle werkdag!

Maar wij gaan verder dan de facilitaire full-service: we hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze leden. Daarom zijn onze hosts dagelijks beschikbaar, niet alleen voor alle vragen, maar ook gewoon voor een gezellig gesprek. Zij helpen je graag met het optimaliseren van je werkplek en ondersteunen bij de organisatie van zakelijke vergaderingen en evenementen.

Splendorflex Nijmegen

Vlieg hoger met Splendorflex

Bij ons draait het om meer dan alleen werkplekken en vergaderruimtes. De Splendorfabriek is een bruisende plek waar we regelmatig evenementen, workshops en lezingen organiseren. Hier kun je niet alleen nieuwe vaardigheden leren, maar ook inspirerende mensen ontmoeten. Het gaat hier niet alleen om werk; het gaat om groei. In de Splendorfabriek komen ideeën tot leven en ontstaan nieuwe samenwerkingen. Als je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten wilt tillen, dan is de Splendorfabriek de place to be! 🚀💡🌟

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om eens met eigen ogen binnen te kijken? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Splendorflex is dé plek in Nijmegen voor gedreven ondernemers en professionals! Sluit je aan, plan een proefdag of bezichtiging en ontdek onze inspirerende werkplekken en vergaderruimtes in de Nijmeegse Splendorfabriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *