Afgelopen donderdag 27 augustus was het dan eindelijk zo ver; de officiele opening van Splendorflex werkplekken en vergaderruimtes!

Vanaf 16:00 was iedereen welkom voor een kleine rondleiding langs de nieuwe plekken in de Splendorfabriek. Vanwege de grote belangstelling hebben we iedereen in kleine groepjes opgedeeld en rondgeleid.

Via de catacomben van de oude fabriek kwamen we uit bij de nieuwe werkplekken, waar een glaasje bubbels werd aangeboden. Hierna werd de rondleiding vervolgd via de productiehal naar de nieuwe vergaderruimtes, waar een hapje en een drankje klaar stonden.

We kijken terug op een geslaagde en druk bezochte opening. Vooral veel medehuurders uit de fabriek kwamen op de opening af en waren verbaasd over hoezeer de plek veranderd is.

Vele positieve reacties hebben we mogen ontvangen en we hopen eenieder terug te zien in de nieuwe vergaderruimtes. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om de nieuwe vergaderruimtes of werkplekken te huren? Neem dan contact met ons op en ook eens kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *