Wil jij als mens en ondernemer groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling en weten waarom je de dingen doet, zoals je doet?

Op donderdag 3 september 19:00 uur organiseert HBM Coach Anton Janssen in de Splendorfabriek een informatieavond over het traject; De HBM Ondernemersreis.

Tijdens deze bijeenkomst neemt Anton je mee in de wereld van HBM (Human Being Management) en de HBM ondernemersreis; een persoonlijk ontwikkel traject voor ervaren ondernemers.

Aanmelden doe je door een persoonlijk bericht te sturen naar anton@antonjanssencoaching.nl

Waarom de HBM Ondernemersreis?

Als ondernemer bevind je je meestal in een zeer inspirerende en dynamische omgeving. Veranderingen volgen elkaar in snel tempo op. En met die veranderingen moet jij aan de slag.

Je bent ooit gestart om jouw droom waar te gaan maken. Je bent op reis gegaan. Gedurende deze reis kom je jezelf tegen en loop je soms tegen je eigen grenzen aan. Het ondernemerschap is een persoonlijke ontwikkelreis die aandacht verdient. Het succes van je onderneming valt of staat voor een groot deel met wie jij bent.

Een aantal vragen, die Anton je zal stellen tijdens deze gezamenlijke reis.

De HBM Ondernemersreis

Dit is een persoonlijke-ontwikkeling-reis gedurende 5 maanden. Op basis van de ACT-meting brengt Anton je natuurlijk talent en aangeleerd gedrag in beeld. In een maandelijkse bijeenkomst met 4-6 andere ervaren ondernemers bespreken jullie de bevindingen en leer je van de opgedane kennis over jezelf.

Over Human Being Management (HBM)

Human Being Management (HBM) is een vernieuwende managementfilosofie die mensen in organisaties stimuleert om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. De onbewuste aansturing van de individuele mens is de kern van HBM. Zicht krijgen op die aansturing is een proces dat serieuze aandacht vraagt. De basis van dit proces bestaat uit het doorlopen van vier stappen: zelfreflectie, bewustwording, beslisruimte en verantwoordelijkheid. Met elkaar vormen deze stappen de Circle of Change, waarbij de cirkel laat zien dat het hier een continu proces betreft.

Deelnemen?

Aanmelden voor de informatieavond of de ondernemersreis doe je door een persoonlijk bericht te sturen naar anton@antonjanssencoaching.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *