Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar onze werkplekken en vergaderruimtes, van ondernemers tot thuiswerkers die ongestoord elders willen werken. Wie zijn deze mensen en waar zijn ze mee bezig? In deze rubriek maken we kennis! 

Dit keer spreken we met Adrie van Duren! Adrie is naast psycholoog, ook automatiseerder en eigenaar van Thymoz World.

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Adrie van Duren, ik ben 55 jaar en sinds 2005 zelfstandig ondernemer. In de eerste jaren heb ik voornamelijk als zzp’er gewerkt en later ook als ondernemer. Mijn werkterrein was de overheid; vooral gemeenten, rijksoverheid en uitvoeringsinstanties. 

Wat doe je dan precies?

Ik heb mij vooral bezig gehouden met de digitalisering van de overheid. Dat is nogal een groot werkterrein inderdaad, kijk bijvoorbeeld naar het lek bij de GGD: er is nog veel werk te doen. De afgelopen jaren ben ik me meer toe gaan leggen op de menselijke kant van het geheel. De snel veranderende wereld blijkt voor veel overheidsorganisaties niet goed bij te benen. Dit is van deels vanwege een gebrek aan bewustzijn maar vooral vanwege een gebrek aan bekwaamheid. 


Van oorsprong ben ik psycholoog, en heb een omscholing tot automatiseerder gedaan. Sinds 2007 al ben ik tevens actief in het coachen en trainen van mensen. Voor anderen heb ik succesvolle trainings- en coachingsprogramma’s opgezet en uitgevoerd. Nu wil ik datzelfde met Thymoz World gaan doen. Ik richt me in het kort nog steeds op de mensen die in exponentieel snel veranderende omgevingen werken, of willen werken, maar leg de focus op de ontwikkeling van vaardigheden en de mindset die daarvoor nodig is. Ik probeer daarvoor mensen in ‘realtime’ te laten leren. Dat is best een puzzel nog. 

Waar zie je jezelf in de toekomst? 

In de toekomst zie ik een bloeiend HR-bureau dat innovatieve training, coaching en detachering aanbiedt op het terrein van professionele ontwikkeling van (aanstaande) medewerkers. Hierbij zijn exponentiele technologie en vernieuwende organisatievormen de belangrijkste speerpunten. 

Waarom heb je gekozen voor een werkplek bij Splendorflex?

Ik heb gekozen voor Splendorflex vanwege de uitstraling, flexibiliteit van het arrangement en vriendelijkheid van jullie. De juiste plek op het juiste moment. 

Waar ben je tevreden over?

Ik zit er nog maar kort dus kan niet zeggen dat ik al wat verbeterpunten zien. De roze wolk is nog niet weg 😉

Meer weten over Adrie? Kijk dan op Thymoz World

Splendorflex verhuurt inspirerende werkplekken en vergaderruimtes in de Nijmeegse Splendorfabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *