Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar onze werkplekken en vergaderruimtes, van ondernemers tot thuiswerkers die ongestoord elders willen werken. Wie zijn deze mensen en waar zijn ze mee bezig? In deze rubriek maken we kennis! 

Deze keer is het woord aan Pieter Buss!

Wie ben je?

Hoi! Mijn naam is Pieter Buss, ik ben 38 jaar en import-Nijmegenaar (in september 2020 hier komen wonen) Ik ben momenteel werkzaam bij Koolhoven en partners.

Wat doe je dan precies?

Ik werk voor een journalistiek PR- en communicatiebureau genaamd Koolhoven & Partners. Wij (een team van 6) brengen uiteenlopende bedrijven uit uiteenlopende sectoren in het nieuws. Dat gaat van online supermarkt Picnic tot verkoper van Apple-producten Amac). Wij benaderen onderwerpen op een erg journalistieke manier, betrekken deskundigen bij een persbericht of laten onderzoek doen. Om die reden nemen journalisten ons erg serieus en worden onze persberichten goed opgepikt. 

Hoe lang doe je dit al en hoe ben je hierin gerold?

Ik ben hier in gerold via een oud-collega van De Telegraaf. Ik heb namelijk lange tijd in de journalistiek gewerkt. Na een biertje op een terras (toen kon dat nog…) ging ik aan de slag voor het PR-bureau dat hij met een compagnon had opgericht. Aanvankelijk op freelance basis, maar niet veel later in dienst. Inmiddels zit ik er bijna 3 jaar. 

Waar zie je jezelf in de toekomst? 

Al In de toekomst zie ik mezelf nog steeds in de PR werken. Wellicht heb ik dan mijn eigen bureau, net zoals ik ook ooit in de journalistiek mijn eigen bedrijf had. 

Waarom heb je gekozen voor een werkplek bij Splendorflex?

Na een Google-zoekslag kwam ik vrij snel uit bij Splendorflex. De historie van het pand sprak me aan. Bovendien bleek een kennis van me, Anton, ook huurder bij jullie. Na wat WhatsApp-contact met hem was mijn interesse en enthousiasme om hier te gaan kijken alleen maar toegenomen. De bureaus, die in hoogte verstelbaar zijn, staan me aan. Ook voelde ik me vanaf het eerste moment thuis, er hangt een informele, relaxte sfeer. 

Waar ben je tevreden over?

De laagdrempeligheid en klantgerichtheid. Er wordt goed naar de huurders geluisterd. Men vraagt pro-actief wat er beter kan, erg fijn. 

Wat kan nog beter in de toekomst?

 Ik zou er een groot voorstander van zijn als er een mooie koffiemachine zou komen in plaats van de huidige automaat.  

–>dat gaan we regelen Pieter!

Meer weten over Pieter? Kijk dan op Koolhoven en Partners

Splendorflex verhuurt inspirerende werkplekken en vergaderruimtes in de Nijmeegse Splendorfabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *