Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar onze werkplekken en vergaderruimtes, van ondernemers tot thuiswerkers die ongestoord elders willen werken. Wie zijn deze mensen en waar zijn ze mee bezig? In deze rubriek maken we kennis! 

Dit keer spreken we met Sabine en Folkert. Sabine en Folkert zijn samen eigenaar van pianoschool Keys to Magic!

Wie zijn jullie?

Wij zijn Sabine en Folkert, beide pianist en pianodocent. We hebben elkaar ontmoet op het conservatorium van Zwolle, in de zomer van 2019 zijn we getrouwd en samen met onze poes Evi wonen we nét over de grens in Duitsland.

Wat doen jullie dan precies?

We hebben een online pianoschool, Keys to Magic, gericht op intuïtief pianospelen, improvisatie en compositie. Met lesvideo’s, werkbladen, online groepslessen en meditaties helpen we pianisten die het plezier van het pianospelen zijn kwijtgeraakt de liefde voor het instrument weer terug te vinden. Ook beginnende pianisten zijn welkom in onze beginnerscursus om te leren pianospelen vanuit ontspanning en verwondering.

Hoe lang doen jullie dit al?

Na jarenlang pianoles te hebben gegeven zijn we nu precies één jaar aan de slag met Keys to Magic. Na het conservatorium waren we zelf voor lange tijd het plezier in pianospelen kwijt, onder andere door de prestatiedruk, maar ook perfectionisme en zelfkritiek speelden een rol. We vonden onze weg naar de piano en het plezier terug door o.a. meditatie technieken toe te passen. In onze cursussen delen we onze piano expertise in combinatie met onze inzichten op het vlak van creativiteit en meditatie. 

Waar zien jullie jezelf in de toekomst? 

We willen graag een van de grote spelers worden op het gebied van online pianoles. Naast de online cursussen gaan we binnenkort starten met een verdiepend traject en/of workshops aanbieden voor ervaren en professionele pianisten of musici die zijn vastgelopen op hun muzikale pad. Ook is het plan om onze concertpraktijk vorm te geven & eigen muziek uit te brengen.

Waarom hebben jullie gekozen voor een werkplek bij Splendorflex?

Vanwege de fijne sfeer, het is er lekker rustig en vanwege de vele planten. De uitstraling van Splendorflex sprak ons erg aan.

Waar zijn jullie tevreden over?

We hebben voornamelijk contact met Thijs. Hij denkt altijd met ons mee. De communicatie verloopt heel fijn. Het is ook leuk om via Splendorflex andere ondernemers te leren kennen. Wat wij heel fijn vinden is dat Splendorflex nu ook actief bijdraagt aan intervisie en samenwerking tussen de ondernemers onderling.

Wat kan er beter?

Het zou fijn zijn als er een specifieke plek komt waar je even ongestoord kan bellen of een online call kan houden. Voor de rest zijn we zeer te spreken over Splendorflex!

Meer weten over intuïtief pianospelen, improvisatie en compositie? Kijk dan op magischpianospelen.nl

Splendorflex verhuurt inspirerende werkplekken en vergaderruimtes in de Nijmeegse Splendorfabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *