Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar onze werkplekken en vergaderruimtes, van ondernemers tot thuiswerkers die ongestoord elders willen werken. Wie zijn deze mensen en waar zijn ze mee bezig? In deze rubriek maken we kennis! 

Dit keer spreken we met Suzanne Potjer, zelfstandig onderzoeker en adviseur

Wie ben je?

Ik ben Suzanne Potjer, ik ben werkzaam als zelfstandig onderzoeker en adviseur

Wat doe je dan precies?

Ik werk als zelfstandig onderzoeker en adviseur. Overheidsvernieuwing is mijn thema. Ik doe in mijn dagelijkse werk van alles: spreken, schrijven, organiseren, programmamaken. Mensen inspireren en nieuwe perspectieven geven; dat vind ik leuk om te doen. 

Hoe lang doe je dit al en hoe ben je hier in gerold?

Ik heb politicologie en bestuurskunde gestudeerd en ben daarna onderzoek gaan doen aan de universiteit. Zo eigenlijk.

Waar zie je jezelf in de toekomst? 

In Nijmegen met mijn gezin inclusief hond. Nimma for life! 😉

Waarom heb je gekozen voor een werkplek bij Splendorflex?

Ik vind het een leuke plek en het is ook nog eens dichtbij huis!

Waar ben je tevreden over?

Omdat ik hier nog niet zo lang lid ben kan ik hier nog geen mening over geven, maar Splendorflex komt op mij over als een leuke plek!

Splendorflex verhuurt inspirerende werkplekken en vergaderruimtes in de Nijmeegse Splendorfabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *