Samir is sinds mei 2022 ‘bewoner’ van de Splendorfabriek. Hij woont natuurlijk niet echt in de fabriek… hij voelt zich als zelfstandig ondernemer gewoon erg thuis! Samir is afgestudeerd als grafisch ontwerper en werkt nu als zelfstandig UI/UX Designer. In 2021 begon hij met zijn eigen bedrijf Kakelversch. We stellen hem graag aan je voor. Lees je mee?

Waarom ben je gestart met jouw bedrijf? 

Ik ben gestart met mijn bedrijf omdat ik merkte dat ik niet veel plezier meer haalde uit het werken voor een werkgever. Tijdens de jaren in loondienst heb ik veel kunnen netwerken en zo ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf in 2021.

Afbeelding 1: Samir Fondou van Kekelversch huurder in de Splendorfabriek

Afbeelding: Samir Fondou van Kekelversch, huurder in de Splendorfabriek

Waarom ben je gestart met jouw bedrijf?

Ik ben gestart met mijn bedrijf omdat ik merkte dat ik niet veel plezier meer haalde uit het werken voor een werkgever. Tijdens de jaren in loondienst heb ik veel kunnen netwerken en zo ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf in 2021.

Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt als ondernemer?

Eigenlijk het hele afgelopen jaar wel! Ik heb een goed jaar gehad waarin ik constant aan het werk was en mooie dingen heb mee mogen maken.

Waarom je keuze voor Splendorflex?

In de corona tijd heb ik veelal thuis gewerkt en ik merkte dat de muren een beetje op me af kwamen. Ik vind het fijn vind om werk en privé gescheiden te houden. Destijds woonde ik nog in Amsterdam, maar door onze verhuizing naar Nijmegen wist ik zeker dat ik een werkplek elders wilde hebben. Splendorflex kwam naar voren en toen heb ik meteen een proefdag gehad. Deze beviel fantastisch!

Wat doe jij om jezelf te motiveren als je het even nodig hebt? 

Als ik geen motivatie heb ga ik vaak rondsurfen op het internet en inspiratie opdoen op andere sites over mijn vakgebied. Daarnaast zet ik lekker een muziekje aan om rustig te worden.

Wat zou je doen voor werk als tijd en geld geen rol zouden spelen?

Ik zou hetzelfde werk doen! Ik heb enorm veel plezier in mijn werk. Sinds mijn twaalfde wist ik dat ik dit graag wilde doen en dat is gelukt!

Wie wil jij ontmoeten binnen Splendorflex?

Het lijkt mij leuk om, naast het werken, een praatje te maken met de andere bewoners van de fabriek bij het koffieapparaat en elkaar zo beter te leren kennen!

Welke vraag wil je aan de volgende nieuwe bewoner stellen?

Leuk! Ik zou wel willen weten wat jouw ultieme doel is in het werk dat je doet?

Splendorflex is dé plek in Nijmegen voor gedreven ondernemers en professionals! Sluit je aan, plan een proefdag of bezichtiging en ontdek onze inspirerende werkplekken en vergaderruimtes in de Nijmeegse Splendorfabriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *