In hartje Nijmegen vonden Thijs Mennen en Joris Joore in de Splendorfabriek dé kans om een ambitieus concept tot leven te wekken – Splendorflex. Gedreven door hun ondernemingsgeest en de potentie van de oude gloeilampenfabriek, hebben deze twee ondernemers hun visie werkelijkheid gemaakt. Tijd om kennis te maken! 👋

Het begon allemaal met de betrokkenheid van Joris bij de renovatie van de oude Splendorfabriek. Terwijl hij met zijn creativiteit en vakmanschap nieuw leven in de fabriekshal bracht, zag hij samen met zijn zwager Thijs een kans om hier iets unieks te creëren. Geïntrigeerd door de sfeer en karakter van het pand ontwikkelden zij een concept waar vergaderruimtes, kantoorruimtes en flexwerkplekken elkaar afwisselen.

De rolverdeling tussen de twee mannen was van het begin af aan duidelijk. Thijs werd – met zijn achtergrond in bedrijfskunde – verantwoordelijk voor de meer strategische aspecten van de backoffice, zoals marketing en sales. Aan de andere kant nam Joris het voortouw in het facilitaire beheer van Splendorflex. Want met zijn ervaring in verbouwingen en renovaties draait hij zijn hand niet om voor een uitdaging van deze omvang! Niettemin zijn de mannen altijd gezamenlijk bezig met vernieuwing en uitbreiding van het concept. Daarnaast hebben zij beiden naast Splendorflex ook andere bedrijven waar zij met veel motivatie mee bezig zijn. Bezige bijtjes dus!

Inmiddels is Splendorflex uitgegroeid tot een dynamische coworkingspace, waar zij met veel trots naartoe kijken. De fabriek heeft zich ontwikkeld tot een bruisende plek waar ondernemers uit diverse sectoren samenkomen, elkaar ontmoeten en allerlei projecten werken. Precies zoals zij het zich hadden voorgesteld: het unieke aanbod van Splendorflex, inclusief flexibele werkplekken en moderne vergaderruimtes, is voor hen een bevestiging dat ambitie, passie en doorzettingsvermogen tot mooie dingen kunnen leiden!

De mannen zijn met hun ondernemingsgeest een grote uitdaging aan gegaan en hebben niet alleen het historische karakter van het pand geëerd, maar ook een nieuwe toekomst aan deze plek geschonken. Hun verhaal inspireert om kansen te zien waar anderen dat misschien niet doen én om deze met vastberadenheid en passie na te streven. 🏢✨

Splendorflex is dé plek in Nijmegen voor gedreven ondernemers en professionals! Sluit je aan, plan een proefdag of bezichtiging en ontdek onze inspirerende werkplekken en vergaderruimtes in de Nijmeegse Splendorfabriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *